incasso-1920x200.jpg

Incasso

Incasso is meer dan het versturen van een sommatiebrief waarbij de debiteur dringend wordt verzocht de openstaande schuld, veelal verhoogd met rente en buitengerechtelijke incassokosten te betalen, om vervolgens indien betaling uitblijft tot een gerechtelijke procedure over te gaan. De hoogte van de vordering, de grondslag van de vordering, de reden van het uitblijven van betaling en niet in de laatste plaats de relatie met debiteur zijn bepalend voor de wijze waarop de incassoprocedure wordt ingericht. SWG Incasso Advocaten beschikt over een grote vakinhoudelijke expertise en een jarenlange (proces-)ervaring op het incassogebied.

Incasso

Als incassospecialisten leveren wij het totale incassoplaatje. Van debiteurenbeheer tot faillissementsrekest. In heel Nederland. Bij alle rechtbanken.

Lees meer
Huurincasso

SWG Advocaten houdt zich bezig met adviseren en procederen op het gebied van vastgoed. Binnen dat rechtsgebied is Huurincasso al vele jaren een specialisme van SWG Incasso Advocaten. Ervaren incassomedewerkers behandelen uw zaken. Er wordt gewerkt met vaste teams en derhalve met vaste contactpersonen. Teams die steeds onder leiding staan van een incasso advocaat of een gespecialiseerde jurist.

Lees meer
VvE-incasso

SWG Advocaten is gespecialiseerd in de belangenbehartiging van Verenigingen van Eigenaren zowel in de minnelijke fase, de gerechtelijke fase als in de executiefase.

Lees meer

Meer weten?

Bel of mail team incasso
088 - 6900820 incasso@swgadvocaten.nl