algemene-praktijk-1920x200.jpg

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is volop in beweging, mede doordat de wetten en regels constant veranderen. De arbeidsrecht advocaten van SWG zijn deskundig, kunnen snel schakelen en kunnen direct tijd vrijmaken om cliënten bij te staan als de behandeling van de zaak dat vereist. SWG advocaten treedt zowel op voor ondernemers c.q. werkgevers als werknemers. SWG wil voor ondernemers een klankbord zijn en en denkt graag mee hoe arbeidsgeschillen kunnen worden voorkomen, dan wel zo goed en snel mogelijk kunnen worden opgelost. Het doel en het belang van de ondernemer staat hierbij centraal. We wachten niet af, maar bieden ondersteuning bij het opbouwen van een dossier als het functioneren van een werknemer te wensen overlaat. We denken mee over zaken als het voorkomen en aanpakken van fraude en wanneer er (mogelijk) sprake is van inbreuk op de privacy van medewerkers.

Deskundigheid

Om de deskundigheid te waarborgen werken bij SWG advocaten met ruime ervaring die zich hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Lees meer
Diensten

Bij SWG advocaten kunt u terecht voor alle arbeidsrechtelijke - en aanverwante zaken

Lees meer
Pensioen

Pensioen is in beweging. Van ondoorzichtig en verhoudingsgewijs duur, is pensioen inmiddels nog steeds ondoorzichtig en verhoudingsgewijs duur, maar worden de pensioenuitvoerders daar in toenemende mate op aangesproken..

Lees meer

Meer weten?

Bel of mail Klaas de Leeuw
088 - 6900800 kl@swgadvocaten.nl