Incasso

incasso-576x276.jpg

We zijn er zelf nog niet uit: zijn wij nou een advocatenkantoor met een incassoafdeling of een incassobureau met advocaten. Feit is dat het incassobureau er eerst was. Daarna pas de advocatuur. Als incassospecialisten leveren wij het totale "incassopakket". Van debiteurenbeheer tot faillissementsrekest. In heel Nederland. Bij alle rechtbanken. Daar hoort bij: een goed geautomatiseerd incassosysteem, universitaire juridische kennis maar vooral veel ervaring in doorpakken. Grondslag voor onze diensten vormen uw afspraken met uw relaties. Daarvan zijn wij afhankelijk. U bepaalt hoe voortvarend wij te werk mogen gaan en hoe ver wij mogen gaan. Door een zaak vroegtijdig uit handen te geven is de kans op een goed resultaat het hoogst. Wij schetsen de mogelijkheden maar u bepaalt. Natuurlijk werken wij op een basis die lijkt op no cure no pay. Maar voor niks gaat de zon op. Bij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening hoort een redelijke vergoeding. Daar maken wij samen met u afspraken over. Vooraf en liefst op vaste basis.

Grondslag

Er zijn 2 soorten incasso's: incasso tussen bedrijven en incasso tussen bedrijven en consumenten. Bij beide geldt dat als een debiteur niet betaalt er over wordt gegaan tot debiteurenbeheer en incasso.

lees meer
Dreiging

Door dreiging wordt geprobeerd betaling te verkrijgen. Het begint met de dreiging van oplopende kosten vervolgens een dreiging met gerechtelijke procedure en het eindigt met dreiging van executie en executiekosten.

lees meer
Doorpakken

SWG Advocaten neemt - als u dat wenst - uw debiteurenbeheer over. Wij houden alles in 1 hand.

lees meer
No cure no pay

Door wie worden de incassokosten betaald? SWG Advocaten streeft naar een incasso uitkomst waarin uw debiteur de incassokosten voldoet.

lees meer

Meer weten?

Bel of mail team incasso
088 - 6900820 incasso@swgadvocaten.nl