huur-19020x200.jpg

Huurrecht

SWG Advocaten is gespecialiseerd in de belangenbehartiging van vastgoedbeleggers en vastgoedmanagers bij huurgeschillen en ontruimingsprocedures alsmede bij het voorkomen daarvan. Naast vastgoedbeleggers en vastgoedmanagers staat SWG ook andere (particuliere) vastgoedeigenaren bij. SWG heeft ruime ervaring met het voeren van procedures voor deze partijen bij rechtbanken in heel Nederland. SWG Advocaten is in alle voorkomende zaken een adviseur en sparringpartner. Uniek aan de dienstverlening is dat SWG Advocaten naast gespecialiseerde advocaten (Vereniging van Huurrecht Advocaten) ook een slagvaardige huurincasso-afdeling tot uw beschikking heeft.

Woonruimte

Een deel van de portefeuille van onze klanten bestaat uit verhuurde woonruimte aan particulieren. De huurder van woonruimte wordt door de wetgever vergaand beschermd, waarvan huurder en verhuurder nauwelijks af kunnen wijken. SWG Advocaten beheerst het huurrecht woonruimte en weet als geen ander de specifieke geschillen met particuliere huurders te beslechten of juist te voorkomen.

Lees meer
Winkelruimte

Verhuurde winkelruimte kent een apart huurrecht regime. Daarmee onderscheidt winkelruimte zich van woonruimte en overige bedrijfsruimte/kantoorruimte. Naast deze eigen wetgeving, spelen ook de vaak grote belangen of de hoedanigheid van huurder een rol bij de wijze van benadering. SWG Advocaten begrijpt dat en staat haar klanten in uiteenlopende kwesties bij.

Lees meer
Kantoorruimte/overig

De diversiteit binnen het huurrecht wordt onderstreept door het feit dat op bedrijfsruimte die geen winkelruimte is specifiek toegesneden wetgeving van toepassing is. Ondanks dat er daarbij sprake is van meer contractsvrijheid, is een diepgaande kennis van wetgeving en rechtspraak van groot belang. Ook dit deel van de portefeuille van onze klanten is bij SWG Advocaten in goede handen.

Lees meer

Vragen over huurrecht?

Er is altijd iemand bereikbaar.
Voor vastgoedbeheerders/eigenaren staat onze telefoondienst ter beschikking.
Eerstelijns vragen van onze cliënten worden dagelijks beantwoord door een gespecialiseerde advocaat of jurist.

Meer weten?

Bel of mail team huurrecht
088 - 6900800 mail@swgadvocaten.nl